ΥΠΟΚΛΙΝΕΤΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΗΡΩΙΔΕΣ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ


ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΙΩΝΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑΝ «ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ»
Η Μακεδονία, η Ελλάδα ολόκληρη, δακρυσμένη τα στεφανώνει με το πιο πολύτιμα που έχει, την Τιμή και τη Δόξα
Εγγράφονται μαζί με τους παράγοντες και τον Πρόεδρό τους κ. Πέτκο Αναστάσιο, στους σύγχρονους ήρωες και Μακεδονομάχους, όπως και η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών που αποχώρησε από τους αγώνες το 2009 για τον ίδιο λόγο

Μία ομάδα ηρωικών κοριτσιών από την Πτολεμαΐδα παραδίδει μαθήματα Ήθους και Πατριωτισμού!
Απίστευτη είδηση που αποδεικνύει το πραγματικό πάθος των Ελλήνων. Την ψυχή τους! Τον Πατριωτισμό τους! Μία ομάδα από νεαρά κορίτσια προτίμησε τον αποκλεισμό από μία ευρωπαϊκή διοργάνωση, στην οποία είχε και σημαντική πορεία, παρά να προδώσει την Ελλάδα, αποδεχόμενη σιωπηλά την προπαγανδιστική κίνηση της αντίπλαλης ομάδας από τα Σκόπια. Μπράβο στα νέα κορίτσια που απέδειξαν με την πράξη τους ότι θέτουν την Πατρίδα μας πάνω άπό το ατομικό-ομαδικό συμφέρον και τις εφήμερες τιμές και δόξες. Κρίμα που οι πολιτικοί μας δεν έχουν το ίδιο φιλότιμο... Διαβάστε την παρακάτω είδηση και στο link που υπάρχει στο τέλος μπορείτε να βρείτε και φωτογραφίες.

ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ ΗΤΤΑΣ, ΕΝΩ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΜΕ ΔΙΕΤΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 10.000 ΕΥΡΩ

ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ & ΜΟΝΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

«Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά»
«Δε θα ντροπιάσω τα όπλα τα ιερά,
ούτε θα εγκαταλείψω τον σύντροφο μου στη μάχη.
Και θα υπερασπιστώ τα ιερά και τα όσια
και μόνος και με πολλούς.
Την πατρίδα δε θα την παραδώσω μικρότερη,
αλλά μεγαλύτερη και ισχυρότερη απ’ όση την παραλάβω»

Όρκος αρχαίων Αθηναίων Εφήβων

Πράξη έκαναν τα λόγια των αρχαίων εφήβων Ελλήνων τα υπέροχα κορίτσια Χειροσφαίρισης (Χάντμπολ) του Αρίωνα Πτολεμαΐδας, μαζί την ηγεσία και τους παράγοντες της θαυμαστής μακεδονικής μας ομάδας, όταν χρειάστηκε το Σάββατο 5-2-2011, να έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο με την εφιαλτική πραγματικότητα των Σκοπίων!

Πιο συγκεκριμένα, σε Αγώνα Χάντμπολ, για το Ευρωπαϊκού Challenge Cup (Κύπελλο Θριάμβου), που θα διεξαγόταν μέσα στην Ελλάδα, στο ολυμπιακών προδιαγραφών Κλειστό Γυμναστήριο του Λεχόβου Φλώρινας - μιας δοξασμένης, ηρωικής και μαρτυρικής κωμόπολης της Μακεδονίας μας, σημαντικού μάλιστα κέντρου του Ένοπλου Μακεδονικού Αγώνα – η αντίπαλη Σκοπιανική Ομάδα Zito του Περλεπέ (βυζαντινή Πρίλαπος), παρά τις ρητές προειδοποιήσεις των παραγόντων του Αρίωνα, δεν άλλαξε τη φανέλα, στην οποία και έφερε καταχρηστικά, παράνομα, προπαγανδιστικά και ενάντια στη λεγόμενη «Ενδιάμεση Συμφωνία», τον ελληνικό Ήλιο των Αρχαίων Μακεδόνων Βασιλέων μας! Τον Δεκαεξάκτινο Ήλιο των Αιγών, αποτυπωμένο και πάνω στη χρυσή λάρνακα του Φιλίππου Β΄, στη σημερινή Βεργίνα!

Ο Αρίωνας θα έδινε τη μάχη στη φάση των 16, για την πρόκριση στους 8 καλύτερους του Ευρωπαϊκού Challenge Cup, ώστε να περάσει στη φάση των Προημιτελικών!
Όμως, τα κορίτσια, οι παράγοντες και ο Πρόεδρος της Ομάδας Αναστάσιος Πέτκος, όταν χρειάστηκε να διαλέξουν ανάμεσα σε μια Ευρωπαϊκή Πορεία και Πρόκριση ή σε μια Ελληνική Τιμή και Πατρίδα, διάλεξαν χωρίς δεύτερη σκέψη το δεύτερο!

Αρνήθηκαν να παίξουν! Αρνήθηκαν να συμβιβασθούν με τα ασυμβίβαστα, όπως κάνουν πολλοί τελευταία! Αρνήθηκαν να αναγνωρίσουν - δια της συμμετοχής - την ψευδή ταυτότητα των Πλαστογράφων, που χρησιμοποιούν τα πάντα, Αθλητισμό, «Πολιτισμό», Πολιτική, Διεθνείς Οργανισμούς, ΜΜΕ, ξένες Εταιρίες Λόμπινγκ και Συμβούλων Επικοινωνίας, Διεθνείς Σχέσεις, προκειμένου να περάσουν την προπαγάνδα του ονόματος και των συμβόλων, με έναν πάγιο στόχο! Την αρπαγή και οικειοποίηση της ταυτότητας του λαού μας και έπειτα την αρπαγή και οικειοποίηση του ίδιου του ιερού μας εδάφους!
Και δυστυχώς, απέναντι σε αυτή τη λαίλαπα παραχάραξης, σφετερισμού και διαστρέβλωσης, η Ελλάδα – λόγω της έλλειψης ιστορικής-εθνικής παιδείας και συνείδησης των πολιτικών της – δεν έχει να αντιτάξει επισήμως τίποτε… Παρά μόνο τα ξεχωριστά δυναμικά «ΟΧΙ» του καθενός μας, όπως των κοριτσιών του Αρίωνα Πτολεμαΐδας, που πυργώθηκαν σαν αδιαπέραστα τείχη από σάρισες, αιφνιδιαστικά μπροστά στους σφετεριστές της πατρίδας! Γιατί η Ιστορία, είναι η Πατρίδα!

Απόδειξη των παραπάνω, είναι το γεγονός ότι στο φύλλο αγώνος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χάντμπολ, αλλά και σε όλες σχεδόν τις διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις, τα Σκόπια αναφέρονται ως «MKD» και όχι σαν έστω «FRM» (FYRO”M”)! Αναφέρονται δηλαδή ολοκάθαρα σαν MaKeDonia! Με την ένοχη σιωπή, συγκατάθεση και σύμπραξη των εκάστοτε Ελληνικών Κυβερνήσεων, που είναι αποδεδειγμένοι συνένοχοι σε αυτό το παγκόσμιο έγκλημα προπαγάνδας, καθώς δεν εμποδίζουν τη χρήση του MKD, παρότι στον ΟΗΕ τα αρχικά της χώρας είναι FYRO”M”, οπότε έπρεπε να υιοθετηθεί στις αθλητικές διοργανώσεις το FRM!

Το τίμημα τελικά των γενναίων κοριτσιών της Μακεδονίας, για τη συγκινητική πράξη τους, ήταν να χρεωθούν με ήττα 0-10 έναν αγώνα εθνικής νίκης, να θυσιάσουν τη φετινή ευρωπαϊκή συμμετοχή τους και να κινδυνεύουν άμεσα με διετή αποκλεισμό από το Ευρωπαϊκό Challenge Cup, αλλά και με πρόστιμο 10.000 ευρώ!
Ποινές που επιβλήθηκαν και στην αντίστοιχη γυναικεία ομάδα χάντμπολ του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών, όταν για τους ίδιους λόγους και την ίδια σκοπιανική ομάδα, αποχώρησε το 2009 από τον αγώνα που επρόκειτο να δώσει μέσα στον Περλεπέ με τη Zito!

Από την άλλη όμως, με την πράξη τους, γέμισαν χαρά και περηφάνια τον Ελληνισμό, που τόσο έχει ανάγκη από ανθρώπους με φιλοπατρία και εθνοσύνη, με φιλότιμο και ευαισθησίες, που βάζουν πρώτα και πάνω απ’ όλα την Ελλάδα!

Αξίζει τέλος να σημειωθεί κάτι εξαιρετικά συγκινητικό, το γεγονός ότι το βασικό «πιστεύω» του Συλλόγου, έγινε από τα λόγια πράξη:
«Την Ιστορία δεν την γράφουν οι Ιστορικοί, αλλά οι πολίτες που προχωρούν προς τα εμπρός. Οι στόχοι δεν πραγματοποιούνται νομοτελειακά, αλλά κερδίζονται με οράματα, αγώνες, μάχες»!
ΠΗΓΗ: http://www.noiazomai.net/arion.html

ΑΠΟ: http://armyalert.blogspot.com/