"Εμείς (οι μουσουλμάνοι) θέλουμε 10 χρόνια για να εδραιωθούμε στην Ευρώπη και σε 20 χρόνια θα είμαστε πλειοψηφία"


Amr Khaled: Αιγύπτιος Μουσουλμάνος ιεροκήρυκας

Είπε: «για εμάς τους μουσουλμάνους, το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι υπάρχουν πολλά εκατομμύρια μουσουλμάνοι στην Ευρώπη και αυτό έχει πολλές επιπτώσεις.
Οι μουσουλμάνοι συνεχώς κάνουν παιδιά, ενώ οι Ευρωπαίοι όχι. Αυτό σημαίνει ότι μέσα σε 20 χρόνια οι μουσουλμάνοι θα είναι η πλειοψηφία στην Ευρώπη, και οι οποίοι θα έχουν μια εξαιρετική επιρροή στη διαδικασία λήψης των αποφάσεων.

Όλα αυτά κάνουν άλλες ομάδες πολύ θυμωμένες και κρίνουν ότι αυτό είναι πολύ επικίνδυνο. Αυτοί είναι οι εχθροί του Ισλάμ, όπως γνωρίζουμε πολύ καλά.
Ο στόχος των εχθρών του Ισλάμ είναι να προωθήσουν 20 με 30 εκατομμύρια μουσουλμάνος έξω από την Ευρώπη, ή να τους προκαλέσουν με ένα τρόπο ώστε να οδηγηθούν στην εξορία.
Προκειμένου να οδηγήσουν τους μουσουλμάνους έξω από την Ευρώπη, οι λαοί της Ευρώπης πρέπει να έχουν κάποιο πρόσχημα, που θα τους δώσει τη νομιμότητα να το πράξουν.
Ως εκ τούτου, οι λύσεις (των Ευρωπαίων) είναι να συνεχίσουν τις προκλήσεις (έναντι των μουσουλμάνων) και να συνεχίσουν να κάνουν πράγματα που θα προκαλέσουν τους μουσουλμάνους οι οποίοι θα κάνουν λάθη, όπωςβομβιστικές επιθέσεις και άλλες ασυνήθιστες απαντήσεις.
Ποια είναι η λύση;
Εμείς (οι μουσουλμάνοι) πρέπει να είναι πολύ ρεαλιστές και θετικοί.
Αυτό που χρειαζόμαστε για να διεισδύσουν (στην κοινωνία), τα πολλά εκατομμύρια των μουσουλμάνων στην Ευρώπη, είναι να αποδείξουν ότι οι μουσουλμάνοι σέβονται και είναι επιτυχημένοι σε όλους τους χώρους. Αυτές είναι οι λέξεις κλειδιά: «Σέβομαι και είμαι επιτυχημένος». Αν οι μουσουλμάνοι διοχετεύσουν την οργή τους που έχουν για να υποστηρίξουν τον Προφήτη και το Ισλάμ και γίνουν«ζωντανές μηχανές προπαγάνδας», όπου ο καθένας θα λέει "είμαι πρεσβευτής του Ισλάμ" και αναλάβουν δράση παντού στη Ευρώπη, σε επιχειρήσεις όπου εργάζονται, σε αθλητικά κλαμπ και σε όλους τους χώρους, όπου ένας μουσουλμάνος μπορεί να επηρεάσει έναν Ευρωπαίο και να συνεχίσουμε να κάνουμε τόσα πολλά μωρά.
Αυτό θα καταστρέψει τα πλάνα τους και οι μουσουλμάνοι θα παραμείνουν στην Ευρώπη.
Και εμείς (οι μουσουλμάνοι) πραγματικά, έχουμε ανάγκη δέκα χρόνια, για να κάνουμε την Ευρώπη μουσουλμανική

Μεταφράστηκε από τα αραβικά στα αγγλικά από πρώην-μουσουλμάνο
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή