Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προτρέπει του Τούρκους να κάνουν τουλάχιστον τρία παιδιά

Αποδεικνύοντας για άλλη μία τί πραγματικά σημαίνει ηγέτης ενός Έθνους και όχι ένας απλός διαχειριστής της εξουσίας σε ένα κράτος που η ελίτ πιστεύει ότι η υπογεννητικότητα μπορεί να αντιμετωπιστεί με την λαθρομετανάστευση όλων των φυλών της Αφρικής και της Ασίας, ο Τούρκος πρωθυπουργός έδωσε το στίγμα της κλάσης του και της διορατικότητας του. Ο πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν παρέστη ως μάρτυρας σε ένα γάμο.
Δίνοντας τις ευχές στο ζευγάρι είπε «Εμείς λέμε τουλάχιστον τρία παιδιά, τα υπόλοιπα από τον Θεό». Ο Ερντογάν ανέφερε πως «Υπάρχει μια διαδικασία γήρανσης  του πληθυσμού της Τουρκίας. Αυτό είναι αποτέλεσμα μιας προπαγάνδας που τρέχει στην Τουρκία. Το 2037-2038 το 60% του πληθυσμού θα είναι πάνω από 65 ετών. Αυτό για μας είναι μια καταστροφή. Διότι η μεγαλύτερη δυναμική για την ανάπτυξη, αποτελεί ο νεανικός πληθυσμός».
Μετά από αυτές τις δηλώσεις του Τούρκου πρωθυπουργού και την έλλειψη στήριξης στους πολύτεκνους από την ελληνική πολιτεία εν μέσω οικονομικής κρίσης, ποιο έθνος τελικά θα επιβιώσει μετά από 30 χρόνια το ελληνικό ή το τουρκικό. Εκτός και αν η συνεχόμενη λαθρομετανάστευση και οι διαδόσιοι κατα μέσο όρο λαθρομετανάστες που εισέρχονται στην Ελλάδα κάθε μέρα από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, τη Σομαλία, το Ουζμπεκιστάν, το Μπανγκλαντές, τη Νιγηρία κλπ αποτελεί τη λύση για την υπογεννητικότητα της χώρας μας.
Αν τελικά αυτή είναι η λύση για κάποιους, τότε τελικά δεν έχουμε τη λύση για την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα, αλλά την λύση της αντικατάστασης λαού μέχρι τα μέσα του αιώνα που ζούμε
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr