Πειραιώς Σεραφείμ «Ετοιμάζονται σχεδιασμοί υποδούλωσης της ανθρώπινης ελευθερίας»

Στη λεγόμενη «Κάρτα του Πολίτη» αλλά και στο «τσιπ – χάραγμα» αναφέρθηκε από άμβωνος σήμερα Δευτέρα, 1 Νοεμβρίου 2010 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ.
Ο Μητροπολίτης Πειραιώς απευθυνόμενος προς το εκκλησίασμα, μεταξύ άλλων τόνισε: "Ετοιμάζονται σχεδιασμοί υποδούλωσης της ανθρώπινης ελευθερίας, υπό το πρόσχημα της δήθεν προόδου της τεχνολογίας και ανέσεως των ανθρωπίνων σχέσεων".
"Στις χώρες τις λεγόμενες προηγμένες κυκλοφορεί ήδη, το γεγονός της εμφυτεύσεως. Οι άνθρωποι μετατρέπονται σε ετεροκίνητα νευρόσπαστα, που αποδέχονται τον έλεγχο της ζωής τους, από κάποιο κεντρικό σχεδιασμό και την αλλοτρίωση των προσωπικών τους ανθρωπίνων και ατομικών δικαιωμάτων", πρόσθεσε επίσης ο κ. Σεραφείμ.
Εν συνεχεία ο Μητροπολίτης Πειραιώς με στεντόρεια φωνή τόνισε: "Ποιος λοιπόν θα εμπνεύσει τους νέους ανθρώπους την αντίσταση, σ’ αυτή την καταιγίδα της τυραννίας που επέρχεται;".
Για να συμπληρώσει κλείνοντας: "Μόνον η Εκκλησία του Χριστού, μόνον η Ορθόδοξος Καθολική και Αποστολική Εκκλησία που γεννά μάρτυρες, ήρωες, αγίους, οσίους και πνεύματα ελεύθερα που έχουν επίγνωση του μεγαλείου της ανθρώπινης ψυχής. Μόνον αυτή!"

www.romfea.gr