Αποκλειστικό: Πολιτιστική επίθεση στην Ελλάδα πραγματοποιεί ο Ρωσικός Στόλος

Το πλήρωμα του πλοίου Caesar Kunikov (BDK-64) θα λάβει μέρος σε πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις που προβλέπονται κατά τη διάρκεια των επισκέψεων σε ελληνικά λιμάνια. Μετά την ολοκλήρωση μιας σειράς προπαρασκευαστικών δραστηριοτήτων, ένα μεγάλο αποβατικό πλοίο του Ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας απέπλευσε από το λιμάνι της Σεβαστούπολης, με προορισμό ο Αιγαίο και το Ιόνιο Πέλαγος. Κατά τη διάρκεια του τρέχοντος μήνα, το πλοίο θα πραγματοποιήσει μια σειρά από επισκέψεις σε ελληνικά λιμάνια.
Το πλήρωμα του πλοίου Caesar Kunikov (BDK-64) θα λάβει μέρος σε πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις που προβλέπονται κατά τη διάρκεια των επισκέψεων στα λιμάναι της Ελλάδος.

Αναμένεται ότι στην Κέρκυρα, το πλήρωμα του πλοίου θα πραγματοποιήσει μια "πολιτιστική επίθεση" με την εκπροσώπηση τη Ρωσίας στην παραδοσιακή ρωσική εβδομάδα στο νησί, ενώ στην Πύλο είναι να συμμετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της ναυμαχίας του Ναβαρίνου, και στο Αργοστόλι (Κεφαλονιά) είναι να συμμετάσχει σε μια ακόμη εκδήλωση ελληνο-ρωσικής φιλίας.
Επίσης, έχουν προγραμματιστεί επισκέψεις στα λιμάνια του Πειραιά και της Αλεξανδρούπολης.

πηγή