Ληστεία με ΑΚ-47 Καλάσνικοφ σε ... καφενείο!




ImageΗ εγκληματικότητα "προελαύνει"ανενόχλητη, και για να χρησιμοποιήσουμε και μία στρατιωτική έφραση, φτάσαμε στο σημείο να ληστεύονται νύχτα Σαββάτου που όλος ο κόσμος είναι στους δρόμους, καφενεία με Καλάνσικοφ! Εισβολή με ΑΚ-47 σε καφενείο και δύο ληστείες με πιστόλια σε πρατήρια υγρών καυσίμων, σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στην Αττική.

Στις 5 τα ξημερώματα, δύο άγνωστοι, οπλισμένοι με Καλάσνικοφ, εισέβαλαν στο καφενείο στην Καλλιθέα και ανάγκασαν τους θαμώνες να τους δώσουν όσα χρήματα είχαν πάνω τους και τα κινητά τους τηλέφωνα. Στη συνέχεια, επιβιβάστηκαν σε ΙΧ αυτοκίνητο και διέφυγαν.

Μια ώρα νωρίτερα, πέντε άτομα, που επέβαιναν σε ΙΧ και μοτοσικλέτα λήστεψαν βενζινάδικο της ΕΚΟ στη λεωφόρο Αθηνών στο Περιστέρι. Ο επιβαίνων στη μοτοσικλέτα, απείλησε με πιστόλι τον υπάλληλο και ο ίδιος με τους συντρόφους άρπαξαν τα χρήματα από το ταμείο και εξαφανίστηκαν.

Στις 10 το βράδυ του Σαββάτου, δύο άλλοι ένοπλοι άρπαξαν 900 ευρώ από τον υπάλληλο πρατηρίου υγρών καυσίμων στην οδό 25ης Μαρτίου στην Κηφισιά και διέφυγαν με ΙΧ αυτοκίνητο.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr