Δήλωση υποψηφίου Δημάρχου Θεσσαλονίκης Στέλιου Παπαθεμελή μετά την επίσκεψή του στη ΔΕΘ

  Τις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Παπαθεμελής, επικεφαλής κλιμακίου στελεχών του συνδυασμού του. Αμέσως μετά το τέλος της επίσκεψης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: 
         «Δυστυχώς, η  εικόνα της φετινής ΔΕΘ αποτυπώνει ανάγλυφα την οικονομική κρίση και την απαισιοδοξία που βιώνουν η χώρα, οι Έλληνες, οι Θεσσαλονικείς. Μειωμένη κίνηση, ανασφάλεια  του επιχειρηματικού και εμπορικού κόσμου, απαισιοδοξία στα βλέμματα των επισκεπτών.
 
         Η φετινή ΔΕΘ δεν μοιάζει  και πολύ στην Έκθεση που όλοι εμείς οι Σαλονικιοί  θυμόμαστε, αγαπήσαμε και περιμέναμε «πώς και πώς» κάθε Σεπτέμβριο...
 
         Βεβαιότατα  παραμένει σε πλήρη εκκρεμότητα το ζήτημα της μετεγκατάστασης της ΔΕΘ, αλλά και της αξιοποίησης του χώρου που αυτή σήμερα καταλαμβάνει ως πνεύμονα πρασίνου και αναψυχής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
 
         Η παράταξή μας, το Υπερκομματικό Δημοτικό Κίνημα Θεσσαλονικέων, θεωρεί αυτό το ζήτημα υψίστης σημασίας για το μέλλον και την  ποιότητα ζωής στην πόλη μας και διαθέτει συγκεκριμένες προτάσεις επ’ αυτού, τις οποίες θα παρουσιάσει σύντομα ενώπιον των συμπολιτών μας».
 

Θεσσαλονίκη: Ερμού 55, Τ.Κ546 23,Τηλ. 2310 268333 fax 2310262830Αθήνα: Νικοδήμου 2, Σύνταγμα Τ.Κ.105 57 Τηλ. 210 3314314  fax 2103217771
ηλεκτταχ. : 
stelios@papathemelis.gr,  p.enimerosi@yahoo.gr               www.papathemelis.grpapathemelis.blogspot.com