Η άλλη Ελλάδα Οι άλλοι Έλληνες

Ο κ. Γ. Λαδάς, επικεφαλής του Θωρακοχειρουργικού Τμήματος στο Βασιλικό Νοσοκομείο Μπρόμπτον στο Λονδίνο, χρησιμοποίησε με επιτυχία πρωτοποριακή συσκευή λέιζερ σε επεμβάσεις αφαίρεσης μεταστατικών όγκων των πνευμόνων 

Η Ελευθερη Ελλαδα.. 
Διαπρεπουν οι Ελληνες μακρυα από την Βαλκανο Ταλιμπανια. Σε ελευθερες χωρες οπου η πρωτοβουλια η καινοτομια η ερευνα η αξια δεν περνα μεσα από την ισοτητα στην αθλιοτητα και τον μηδενισμο..


Οπου τα Πανεπιστημια και τα Πολυτεχνεια δεν είναι σταλιγκραντ και επαρχιες της ερυθρας καμπουτσεας..

Γραφει σημερα το Βημα¨
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=33&artid=354219&dt=14/09/2010

«ΛΟΝΔΙΝΟ. Μια πρωτοποριακή συσκευή λέιζερ, η οποία «εξολοθρεύει» τους καρκινικούς όγκους των πνευμόνων εκπέμποντας ακτίνες με ενέργεια ισοδύναμη με αυτήν 70 φούρνων μικροκυμάτων(!), χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στη Βρετανία από έναν έλληνα γιατρό, τον επικεφαλής του Θωρακοχειρουργικού Τμήματος στο Βασιλικό Νοσοκομείο Μπρόμπτον στο Λονδίνο κ. Γ. Λαδά. 

Εκτός όμως από την «εξάτμιση» του όγκου, η «καυτή» μέθοδος προσφέρει και άλλο ένα σημαντικό όφελος. Μετά την αφαίρεση των όγκων «σφραγίζει» τους περιβάλλοντες ιστούς, με αποτέλεσμα να μην εμφανίζεται αιμορραγία. Ο κ. Λαδάς έχει ήδη πραγματοποιήσει 45 επεμβάσεις (τρεις εξ αυτών αφορούσαν πρωτογενείς όγκους) με χρήση της μεθόδου με εκπληκτικά αποτελέσματα..» 

Συγχαρητηρια στον διαπρεπη Ελληνα Ιατρο που σωζει ζωες και διαφημιζει την Ελλαδα της Δημιουργιας. Την ελευθερη Ελλαδα.. 
http://hellenicrevenge.blogspot.com