Υπάρχει έξοδος και διέξοδος αν την δώσει ο λαός


O υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Στέλιος Παπαθεμελής επισκέφτηκε σήμερα το μεσημέρι τα γραφεία του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης στην οδό Παπαναστασίου.  Ενημερώθηκε από το προεδρείο του ΟΑΣΘ για τα προβλήματα και τις ανάγκες του Οργανισμού και στη συνέχεια συνοδευμένος από   δημοτικούς και διαμερισματικούς υποψηφίους του συνδυασμού, συνομίλησε με εργαζομένους.
Ο κ. Παπαθεμελής άκουσε τις απόψεις  και τα προβλήματα τους και τόνισε, ότι στόχος του είναι να μπει μια τάξη στο κυκλοφοριακό κομφούζιο που παρατηρείται καθημερινά στην Θεσσαλονίκη.
Ο κ. Παπαθεμελης στο πλαίσιο των επισκέψεων του σε οργανισμούς, υπηρεσίες, φορείς επισκέφτηκε το απόγευμα της Τρίτης 19 Οκτωβρίου τα γραφεία της διοίκησης του ΜΕΤΡΟ οπού ενημερώθηκε από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, για την εξέλιξη του έργου.
Από την πλευρά του ο κ. Παπαθεμελής επεσήμανε, ότι έχουν σημειωθεί απαράδεκτες καθυστερήσεις στην αποπεράτωση του έργου και  απαίτηση της πόλης είναι, η αποπεράτωση του έργου να γίνει στο συντομότερο δυνατό χρόνο.