ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΥΨΩΣΕΙ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ!

"Τόσο πρέπει πλέον να προσκυνήσουμε την Παγκοσμιοποίηση;" 


Η παραπάνω πρόταση προέρχεται απο το κυριακάτικο κήρυγμα του "Μακεδονάρχη" Άνθιμου. Στο ίδιο κήρυγμα ο Άνθιμος είπε: «Για το όνομα των Σκοπίων η τελευταία πρόταση του Νίμιτς που φαίνεται, ότι γίνεται αποδεκτή από την Ελληνική Διπλωματία είναι «Δημοκρατία της Μακεδονίας του Βαρδάρη» για να ονομαστεί το κράτος Βαρδαρεία. Αυτή όμως η ονομασία έχει μέσα το όνομα Μακεδονία, και λέμε πρακτικά στους δικούς μας. Αν το πάρετε έτσι και το δεχθείτε το Μακεδονία θα κρατήσουν αυτοί, με τέτοιο μένος και πάθος που έχουν! Όσο μπορείτε λοιπόν αντισταθείτε, γιατί ο λαός αντιστέκεται και αν θέλουν ας κάνουν δημοψήφισμα... Γιατί αυτό το αίτημα αυτής της Κάρτας πρέπει να μας καταργήσει την Αστυνομική Ταυτότητα; Και γιατί σε άλλο Κράτος της Ευρωπαϊκής Ενώσεως δεν ακούμε να γίνεται συζήτηση για τέτοια ταυτότητα; «Γιατί τόσο βιαστικά εμείς θα πειθαρχήσουμε στην επιβολή ενός μέτρου για το οποίο λέγεται -και δεν διαψεύδεται- ότι κάπου φανερά ή συγκεκαλυμμένα θα έχει το 666; Αν θα χάσουμε την κάρτα κάπου η αναπλήρωση θα γίνει με έναν ηλεκτρονικό σχηματισμό που θα γίνει επί του δέρματος μας, για να μπορέσουν να αναπληρώνουν την απουσία αυτής της Κάρτας. Τι είναι αυτά, είναι γνήσια; Είναι φιλελληνικά; Είναι ορθόδοξα; Ποιοι τα σκεφτήκαν; Ποιοι τα επιβάλουν; Τόσο πρέπει πλέον να προσκυνήσουμε την Παγκοσμιοποίηση;» πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης Άνθιμος.

Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στοθέμα της Εθνικής Τράπεζας, τονίζοντας ότι «είδαμε να αφαιρείτε από την ιστορική Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, ο τίτλος «το της Ελλάδος». Στην Αθήνα και εδώ αφαιρέθηκε το της Ελλάδος και έμεινε μόνο Εθνική Τράπεζα. Δηλαδή δεν θα είναι της Ελλάδος, είναι θέμα τραπεζικών σχέσεων; Γιατί αν αφαιρείτε το Ελλάδος από εδώ και από εκεί τότε θα καταλάβουμε, ότι είμαστε μέσα σε ένα Ωκεανό που θα πνιγούμε.»
Τέλος, ο κ. Άνθιμος επέκρινε και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, καταλογίζοντάς του ότι επιχειρεί να εντάξει τη χώρα σε μια παγκόσμια οικονομική δικτατορία, ενώ κάλεσε όσους συμφωνούν με τις ακραίες απόψεις του να συναντηθούν σε άλλο χώρο, για να συγκροτήσουν κοινό μέτωπο που θα χτυπήσει «καμπανάκι» στην Κυβέρνηση.
"Δεν λέω ονόματα γιατί κινδυνεύει και η ζωή μου... Γιατί τόσο βιαστικά εμείς; Ερωτώ τον Πρωθυπουργό να μας εξηγήσει τι εννοεί όταν λέει, ότι δεν υπάρχει άλλη διέξοδος για να σωθούμε από να τεθούμε όλοι κάτω από μια Παγκόσμια Οικονομική Κυβέρνηση...", πρόσθεσε επίσης ο κ. Άνθιμος.
Όλα τα παραπάνω και ακόμη περισσότερα ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ο Άνθιμος να θέσει στην Ιερά Σύνοδο, η οποία συνεδριάζει. Είναι καθήκον του και οι Έλληνες περιμένουν πολλά απο τον "Μακεδονάρχη"! Η σιωπή που έχει επιβληθεί απο τον Ιερώνυμο και το περιβάλλον του στην ΕκκλησίαΠΡΕΠΕΙ να σπάσει!
http://www.stoxos.gr