ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΩΝ

"ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΓΕΥΓΕΛΗ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ
...





Γέμισαν οι δρόμοι της Φλώρινας, του Αμύνταιου και άλλων κομοπόλεων και χωριών της ευρύτερης περιοχής, από την παρέμβαση των Ελληνόψυχων που βρίσκονται από προχθές εκεί που η εχθρική προπαγάνδα επιχειρεί να προπαρασκευάσει κλίμα εναντίον της Εθνικής Κυριαρχίας και της Μακεδονίας.

Κλιμάκια συναγωνιστών που έχουν κατασκηνώσει έξω από την πόλη φροντίζουν εως και αυτή την στιγμή για την επιτυχία της αυριανής παρέμβασης που στηρίζουν φορείς του ευρύτερου εθνικιστικού και πατριωτικού χώρου, όπως ο "Στόχος", η Π.Ο. Μακεδονίας της Χρυσής Αυγής, ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος, οι Ανένταχτοι Πατριώτες κλπ...

Στην Φλώρινα καταφθάνουν συνεχώς συναγωνιστές από κάθε γωνιά της Μακεδονίας και είναι ιδιαίτερες προσδοκίες -μαζί με τον ενθουσιασμό) για μια εντυπωσιακή παρουσία και ένα ηχυρότατο μήνυμα στους υπονομευτές και τους εγκάθετους ξένων δυνάμεων. Στη φωτογραφία φεϊγ βολάν με το κάλεσμα για την αυριανή συγκέντρωση το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας (Μπροστά στη Λέσχη Αξιωματικών στις 12:30μμ)

"ΣΤΟΧΟΣ"